Tort De Nuci De Ciocolată De Paște
Nevoie de o desert fără lactate? Tortul cu nuci de ciocolată de Paște ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 55. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 78 calorii. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, masă de tort matzo, bucăți de nucă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Burete De Ciocolată De Paște, Tort De Banane Cu Ciocolată De Paște, și Tort De Condimente Cu Ciocolată De Paște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.partea de grăsime și praf a tigaiei cu arc de 9 inci cu masă matzo. Se topește 7 oz. din ciocolată conform instrucțiunilor pe pkg.; pune deoparte. Bateți gălbenușurile de ou și 1/2 cană de zahăr într-un castron mare cu mixer electric la viteză mare până când este gros și colorat cu lămâie.
Adăugați margarină; bate până devine ușor și pufos.
Adăugați ciocolată topită, coajă de portocală și nuci; se amestecă bine.
Bateți albușurile de ou într-un castron mic cu mixerul electric la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr, bătând până se formează vârfuri tari. Se amestecă ușor în amestecul de ciocolată.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Coaceți 35 până la 40 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe grătar 10 min. Rulați un cuțit mic sau o spatulă în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; îndepărtați marginea tigaiei. Slăbiți ușor tortul din partea de jos a tigaiei cu spatula; așezați tortul pe grătar. Se răcește complet. Gem cu microunde în castron cu microunde la mare 10 sec.
Se întinde deasupra tortului. Topiți restul de 1 oz. ciocolată conform instrucțiunilor pe pkg.; stropiți peste tort.
Lăsați să stea până când ciocolata este fermă.