Tort de mămăligă cu pere Bosc

Tort de mămăligă cu pere Bosc
Tortul cu mămăligă cu pere Bosc ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 474 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, sare, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare sunt Pere Bosc condimentate cu Chai cu tort de lire, Pere Bosc Prăjite Cu Miere, și Pere Bosc prăjite cu glazură de rodie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți margarina și 1/3 cană de zahăr brun la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Adăugați lapte și coajă de lămâie; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (făină prin sare); se adaugă la amestecul cremos și se bate bine. Se amestecă mărul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Puneți aluatul într-o tigaie rotundă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
7
Coaceți la 350 timp de 28 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 5 minute; scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
9
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Combinați restul de 1/3 cană de zahăr brun, apă și scorțișoară într-o măsură de sticlă de 2 cani; se amestecă bine. Cuptorul cu microunde la 30 de secunde sau până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
11
Combinați perele și amestecul de zahăr brun; aruncați bine. Aranjați perele, tăiați părțile în jos, într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
12
Coaceți la 475 timp de 15 minute sau până se înmoaie. Întoarceți perele; se presară cu zahăr turbinado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Coaceți încă 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Se servește cu tort.
15
Garnisiți cu bețișoare de scorțișoară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista