Tacos Cu Pește La Grătar

Tacos Cu Pește La Grătar
Gratar-Tacos de pește ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 639 calorii, 28G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.69 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, până la 8 ridichi, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tacos De Pește La Grătar, Tacos Cu Pește La Grătar, și Tacos De Pește La Grătar.

Instrucțiuni

1
Se taie foarte subțire ceapa în cruce în inele cu slicer. Puneți feliatorul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
2
Încălziți oțetul, zahărul și 1/2 linguriță de sare într-o cratiță mică, nereactivă, până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se amestecă ceapa, apoi se lasă să stea până când este gata de utilizare (aproximativ 25 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Între timp, amestecați 1/4 cană suc de lămâie împreună cu coriandru, ulei și 1/2 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Adăugați pește și aruncați pentru a acoperi, apoi marinați la temperatura camerei 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
6
Bateți împreună maioneza, crema, 1/2 linguriță de sare și restul de 3 linguri de suc de lămâie pentru a face sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
Crema MexicanăCrema Mexicană
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Preîncălziți un grătar cu gaz cu arzătoare la înălțime, acoperit, 10 minute, apoi reduceți căldura la mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Infilați fiecare bucată de pește pe o frigăruie (aruncați marinada). Înfășurați o parte expusă a fiecărei frigărui în folie rezistentă pentru a o proteja de carbonizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Înfășurați tortilla în 2 pachete de folie și încălziți pe grătar, rotind o dată, aproximativ 3 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Grătar cu ulei, apoi grătar pește, acoperit, întorcându-se o dată, până când este opac și tocmai gătit (pentru mahimahi), aproximativ 6 minute în total; sau până când doar roz în centru (pentru ton), aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mahi MahiMahi Mahi
PeștePește
TonTon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Se taie foarte subțire ridichi cu slicer. Înjumătățiți, gropiți și curățați avocado, apoi tăiați-l în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
RidicheRidiche
12
Scurgeți ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
13
Serviți pește cu tortilla, sos de cremă, ceapă și toppinguri rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
CeapăCeapă
Crema MexicanăCrema Mexicană
SosSos
PeștePește
14
Nota bucătarilor
15
Dacă nu puteți face grătar în aer liber, gătiți peștele într-o tigaie mare (cu 2 arzătoare) ușor unsă. Tortilla caldă în pachete de folie în tigaie la grătar 2 până la 3 minute sau într-un cuptor de 149° 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer din 2014 combină fructele culese atât la începutul, cât și la sfârșitul recoltei pentru a produce un vin picant, aromat, care combină cireșul roșu și pruna cu woodsmoke, tarhon, potpourri și CR arkulme brulee. Gustul este proaspăt și suplu, cu condimente întunecate purtate de o mulțime de fructe roșii până la un finisaj lung, delicat echilibrat. Acesta este un vin tânăr care va câștiga în greutate în anul următor și va îmbătrâni grațios timp de peste 10 ani.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista