Tort de mâncare înger cu sos cald de cireșe

Tort de mâncare înger cu sos cald de cireșe
Reteta Angel Food Cake cu sos cald de cirese poate fi facuta în aproximativ 10 minute. Pentru 1,55 USD pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 288 calorii. Un amestec de cireșe, scorțișoară măcinată, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort Cu Mâncare Cherry Angel, Tort Cu Mâncare Cherry Angel - De Casă, și Cherry Cheesecake înger alimente tort Roll + VIDEO.

Instrucțiuni

1
Combinați cireșele, stafidele, coniacul de mere, untul, zahărul și condimentele într-o cratiță medie și aduceți la foc mic la foc mediu. Gatiti pana cand untul se topeste si sosul se ingroasa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brandy De MereBrandy De Mere
CireșeCireșe
StafideStafide
UntUnt
CondimenteCondimente
SosSos
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Puneți feliile de tort angel food pe 4 farfurii și acoperiți fiecare cu o lingură de sos de cireșe și un dallop de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort Alimentar îngerTort Alimentar înger
SmântânăSmântână
CireșeCireșe
SosSos

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru tortul cu mâncare de înger. Un roz spumant ușor și crocant completează tortul fluffy angel food-cu atât mai mult dacă îl serviți cu căpșuni. Desigur, un vin alb spumant dulce va funcționa și el. Wagner Vineyards Riesling Ice cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 31 de dolari pe sticlă.
Wagner Vineyards Riesling Ice
Wagner Vineyards Riesling Ice
Presarea ușoară a strugurilor congelați extrage doar sucul, lăsând în urmă apă sub formă de gheață. Rezultatul este acest vin de desert luxos, plin de corp. Aromatic și zesty, fiecare înghițitură a explodat cu fructe vibrante și lasă în urmă un finisaj plin de viață și persistent.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista