Tortul alimentar al diavolului cu glazură de mentă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 989 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați apă, ouă, pudră de cacao și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de mâncare al diavolului cu glazură de Marshmallow, Tort de mâncare al diavolului cu glazură de înger, și Tort de mâncare al diavolului cu glazură de unt Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați rack - ul în centrul cuptorului;preîncălziți la 350 buc.F. Unt două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci cu laturile înalte de 2 inci.Tigăi de praf cu făină; atingeți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Whiskfirst 4 ingrediente în castron mediu pentru a amesteca.Folosind mixerul electric, bateți zahărul și untulîn castron mare până se omogenizează bine. Beat ineggs 1 la un moment dat, bate bine după fiecareadăugare. Bateți în gălbenuș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați cacao și batețipână se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
4
Adăugați amestecul de făină în3 adaosuri alternativ cu apă cu gheață în 2adăugări, începând și terminând cu amestecul de făină și bătând până când se amestecă și se omogenizează după fiecare adăugare. Împărțiți bateriaîntre tigăi pregătite; blaturi netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Coaceți prăjiturile până când testerul este introdus încentrul iese curat, aproximativ 40 de minute.Prăjituri răcoroase în tigăi pe rafturi 15 minute.Răsturnați prăjiturile pe rafturi și răciți completely.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte.Înfășurați în folie; a se păstra la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
1
Aduceți cremă și sirop de porumb la fierbereo cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc;se adaugă ciocolată și se amestecă până se topește șinetedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Transferați în castron mic. Se răcește până lasuficient de ferm pentru a se răspândi, aproximativ 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Înainte de utilizare, lăsați să stea la temperatura camerei până lasuficient de moale pentru a se răspândi, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Puneți ciocolată albă într-un castron mare rezistent la căldură.Aduceți 1 cană smântână la foc mic în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Se toarnă smântână fierbinte peste ciocolată albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Cremă
3
Lăsați să stea 1 minut; bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Bateți în extract. Capac; se răcește până se amestecăse îngroașă și este rece, cel puțin 4 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Adăugați 2 căni de smântână răcită în crema de ciocolată albă și bateți până se omogenizează și se formează vârfuri. Faceți înainte: se poate face cu 3 ore înainte. Acoperiți și răciți. Rewhisk laîngroșați, dacă este necesar, înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
6
Folosind un cuțit lung, tăiați fiecaretort orizontal în jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
7
Așezați 1 strat de tortpe platou, tăiat cu fața în sus.
8
Intinde 1/3 din negruganache de ciocolata peste tort. Lingura 2 canicrema de ciocolata alba in papusi peste tort; se întinde uniform pe margini. Se acoperă cu al doilea strat de tort, tăiat cu partea în jos; întindeți 1/3 ofganache peste, apoi 2 căni de cremă de ciocolată albă. Repetați cu al treilea strat de tort, tăiatîn sus, ganache rămas și cremă rămasă. Acoperiți cu al patrulea strat de tort, tăiatîn jos. Se răcește în timp ce se pregătește glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cremă
1
Combinați zahărul, 1/2 cană de apă, albușurile de ou și siropul de porumb într-un castron mare de standmixer rezistent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
2
Bateți cu mâna pentru a se amesteca bine. Setbowl cu amestec peste cratiță ofgently fierbere apă; amestecati constantlywith mână măturică până când amestecul seamănesmarshmallow crema și panglici forma atunci când whhisk este ridicat, 8-9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
3
Batețiextract de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Scoateți vasul din apă și atașați vasul la mixerul suport pentru sarcini grele prevăzut cu accesoriu pentru tel. Bateți mai departeviteză mare până când amestecul este abia caldatingeți și foarte gros, 7 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bateti
Bol
5
Folosind spatula offset și lucrând rapid, întindeți glazura deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
6
Presărați bucle de ciocolată deasupra. și părțile laterale. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Acoperiți cu cupola de tort; rece.