Tort De Morcovi Caramel
Tort de morcov Caramel ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 324 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 36 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, apă, glazură bogată și cremoasă de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat, Tort de gustare cu Caramel și morcovi, și Cupcakes Cu Tort De Morcovi Cu Caramel Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apa, untul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute.
Coaceți 31 până la 36 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute. Poke top de tort cald fiecare 1/2 inch cu mâner de lingura de lemn, ștergerea mâner ocazional pentru a reduce lipirea. Rezervați 1/2 cană topping de caramel.
Stropiți uniform toppingul de caramel rămas deasupra tortului; lăsați să stea aproximativ 15 minute sau până când toppingul de caramel a fost absorbit în tort. Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi tortul. Acoperiți și refrigerați aproximativ 2 ore sau până la răcire.
Puneți deoparte 2 linguri din toppingul rezervat de 1/2 cană de caramel. Se amestecă restul de topping în glazură; se întinde deasupra tortului.
Stropiți cu 2 linguri rezervate topping de caramel. A se păstra acoperit la frigider.