Tort De Mere

Tort De Mere
Dacă aveți aproximativ 55 minute pentru a petrece în bucătărie, tort de mere ar putea fi un excelent lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 9 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 320 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Un amestec de zahăr, zahăr brun, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac Cu Mere Cu Glazură De Cidru De Mere, Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de caramel de cidru de mere, și Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de caramel de cidru de mere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350. Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr. Bateți în ou și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, sarea și nucșoara; adăugați treptat la amestecul cremos. Se amestecă merele și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
NuciNuci
MărMăr
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Se toarnă într-un 8-in uns. vas de copt pătrat.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Între timp, într-o cratiță, topiți untul. Se amestecă zaharurile și smântâna. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se serveste peste tort cald.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul cu mere poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista