Tort De Marmură Cu Migdale-Ciocolată
Migdale-ciocolata marmura Pound tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 525 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 260 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de zahăr granulat, sare, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Din Marmură, Tort De Ciocolată Din Marmură, și Tort De Ciocolată Din Marmură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. Acoperiți o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci cu spray de copt. Tapetați tigaia cu 1 foaie de hârtie pergament, permițând laturilor să atârne peste marginile laturilor lungi ale tigaiei. Înveliți pergamentul cu spray de copt.
Într-un castron mic, frecați pasta de migdale în zahăr cu vârful degetelor până se sfărâmă complet. Alternativ, pulsați pasta de migdale și zahărul în robotul de bucătărie până când se sfărâmă complet. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați făina și sarea. Într-un castron mare, combinați pudra de cacao și apa clocotită, amestecând până se omogenizează; rezervă.
Bateți untul și zahărul de migdale cu mixerul electric la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Adăugați ouăle și gălbenușurile de ou pe rând, bătând bine după fiecare adăugare și răzuind fundul și părțile laterale ale bolului cu spatula de cauciuc, după cum este necesar.
Adăugați extract de migdale și bateți până se încorporează, aproximativ 10 secunde. Cerneti faina peste amestec in trei loturi, pliand cu spatula de cauciuc dupa fiecare adaugare.
Transferați 1/3 din aluat într-un castron cu amestec de ciocolată și amestecați până se încorporează bine. Puneți jumătate din aluat simplu și jumătate din aluat de ciocolată în tava de copt pregătită, alternând linguri pentru a crea un model de șah. Repetați procedura cu bateriile rămase. Rulați un cuțit de cină prin bătăi într-o mișcare învârtită pentru a crea un model marmorat.
Coaceți tortul până când testerul introdus în centrul tortului iese curat, 45 până la 50 de minute.
Se transferă în raftul de răcire și se răcește în tigaie 10 minute. Folosind consola de pergament, transferați tortul direct pe raftul de răcire și răciți complet, aproximativ 1 oră.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Regele Frosch Riesling Auslese All natural German. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană]()
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană