Tort De Iepuraș De Paște

Tort De Iepuraș De Paște
Reteta Tort de iepuras de Paste este gata în aproximativ 2 ore și 10 minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acest desert are 379 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Dacă aveți la îndemână gumdrops, culoare alimentară, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Iepuraș De Paște, Tort De Morcovi De Iepuraș De Paște, și Tort De Iepuraș De Paște Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Faceți, coaceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru două tigăi rotunde de 8 inci sau 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Rezervați 1 strat pentru o altă utilizare sau pentru a face un al doilea iepuraș.
3
Tăiați 1 strat în jumătate așa cum se arată în diagramă. Puneți jumătățile împreună cu glazura pentru a face corpul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
4
Așezați tortul în poziție verticală pe marginea tăiată pe tavă.
5
Tăiați o crestătură de aproximativ o treime din drum până la un capăt al corpului pentru a forma cap (capăt mic) așa cum se arată în diagramă (șablonul poate fi găsit sub sfaturile de mai jos). Atașați jumătate din piesa decupată din coadă cu scobitori. Îngheț cu glazură rămasă, rotunjind corpul pe laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
6
Se presară cu 1 cană de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
7
Tăiați urechile din hârtie de construcție; înfășurați capetele care vor fi introduse în tort cu folie alimentară din plastic. Apăsați în crestătură deasupra. Utilizați fasole de jeleu pentru ochi și nas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole JeleuFasole Jeleu
FolieFolie
8
Agitați 1 cană de nucă de cocos și 3 picături de culoare alimentară într-un borcan bine acoperit până când nuanțează uniform. Înconjoară iepurașul cu nucă de cocos colorată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
Nucă De CocosNucă De Cocos
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
9
Adăugați boabe de jeleu suplimentare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole JeleuFasole Jeleu
10
Îndepărtați urechile, folia de plastic și scobitorii înainte de servire. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
ScobitoriScobitori
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista