Tort De Iepuraș De Paște
Reteta Tort de iepuras de Paste este gata în aproximativ 2 ore și 10 minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acest desert are 379 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Dacă aveți la îndemână gumdrops, culoare alimentară, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Iepuraș De Paște, Tort De Morcovi De Iepuraș De Paște, și Tort De Iepuraș De Paște Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Faceți, coaceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru două tigăi rotunde de 8 inci sau 9 inci.
Rezervați 1 strat pentru o altă utilizare sau pentru a face un al doilea iepuraș.
Tăiați 1 strat în jumătate așa cum se arată în diagramă. Puneți jumătățile împreună cu glazura pentru a face corpul.
Așezați tortul în poziție verticală pe marginea tăiată pe tavă.
Tăiați o crestătură de aproximativ o treime din drum până la un capăt al corpului pentru a forma cap (capăt mic) așa cum se arată în diagramă (șablonul poate fi găsit sub sfaturile de mai jos). Atașați jumătate din piesa decupată din coadă cu scobitori. Îngheț cu glazură rămasă, rotunjind corpul pe laturi.
Se presară cu 1 cană de nucă de cocos.
Tăiați urechile din hârtie de construcție; înfășurați capetele care vor fi introduse în tort cu folie alimentară din plastic. Apăsați în crestătură deasupra. Utilizați fasole de jeleu pentru ochi și nas.
Agitați 1 cană de nucă de cocos și 3 picături de culoare alimentară într-un borcan bine acoperit până când nuanțează uniform. Înconjoară iepurașul cu nucă de cocos colorată.
Adăugați boabe de jeleu suplimentare, dacă doriți.
Îndepărtați urechile, folia de plastic și scobitorii înainte de servire. Depozitați ușor acoperit.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc]()
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.