Tort De Găluște Cu Mere

Tort De Găluște Cu Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu găluște de mere. O porție conține 426 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 73 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați condimente de plăcintă cu mere, lapte, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Găluște De Mere, Plăcintă Cu Găluște De Mere, și Mere Găluște Coace.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți tigaia de 13x9 inci cu spray de scurtare sau gătit. Într-un castron mic, amestecați zahărul brun și 1/2 cană de unt topit până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Zahăr BrunZahăr Brun
ScurtareaScurtarea
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se întinde uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Îndepărtați miezurile de mere cu melon baller.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
4
Așezați 15 jumătăți de mere, tăiate cu fața în jos, peste amestecul de zahăr în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți 15 minute sau până când clocotiți în jurul marginilor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt, condimentele de plăcintă cu mere și sarea. Într-un castron mediu, bateți 1 cană de unt și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză medie 3 minute sau până când este ușor și pufos. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Condiment De Plăcintă Cu MereCondiment De Plăcintă Cu Mere
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Adăugați ouăle, pe rând, bătând până se omogenizează. La viteză mică, bateți amestecul de făină alternativ cu laptele. Lingură peste mere fierbinți în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când merele sunt fragede și scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește 5 minute. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
9
Așezați placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos pe tigaie; întoarceți placa și tigaia. Lăsați tigaia peste tort 1 minut, astfel încât topping drizzles peste tort.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scoateți tava; Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Tăiați în pătrate în jurul merelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista