Tort De Dovleac Stropit Cu Caramel
Această rețetă face 20 de porții cu 434 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de topping de caramel, amestec de tort, glazură pufoasă bătută și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat, Caramel Spice Poke Tort, și Tort De Poke Cu Mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, dovleac, apă, ulei, ouă și condimente de plăcintă cu dovleac cu mixer electric la viteză mică până la umezire, apoi la viteză medie 2 minute.
Coaceți 26 până la 33 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru.
Poke imediat tort fiecare centimetru cu mâner de lingura de lemn la jumătatea drumului în tort.
Stropiți uniform laptele condensat deasupra tortului; lăsați să stea până când laptele a fost absorbit în tort, aproximativ 5 minute.
Între timp, puneți fudge fierbinte într-un castron mediu cu microunde. Cuptor cu microunde neacoperit la maxim 15 până la 30 de secunde sau până la omogenizare. Se toarna si se intinde peste tort, apasand usor in gauri. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul. Acoperiți și refrigerați aproximativ 2 ore sau până la răcire.
Întindeți glazura deasupra tortului.
Se presară cu nuci pecan.
Chiar înainte de servire, stropiți sos de caramel peste fiecare porție de tort. Păstrați tortul acoperit în frigider.