Tort De Crumb De Zară De Modă Veche

Tort De Crumb De Zară De Modă Veche
Tort de modă veche zară firimituri ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 261 calorii. Această rețetă servește 9. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină de tort, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Crumb De Modă Veche, Tort De Firimituri Cu Unt De Vanilie, și Zară-Ciocolata Cip Tort Firimituri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Pentru a pregăti amestecul de firimituri, așezați pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până se formează firimituri grosiere pentru a măsura 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Combinați pesmetul, nucile și următoarele 3 ingrediente (nuci prin scorțișoară) într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Pentru a pregăti tortul, combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Combinați 3/4 cană de zahăr, scurtare, coajă și vanilie într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză mare până când este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați amestecul de făină la amestecul de scurtare alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
7
Întindeți aluatul într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Presărați aluatul cu amestecul de firimituri.
9
Coaceți la 325 timp de 45 de minute sau până când tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista