Tort De Condimente Butternut

Tort De Condimente Butternut
Butternut Spice Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 424 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, făină de tort, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Tort Cu Condimente De Dovleac, Tort francez cu patru condimente cu glazură de condimente cu unt rumenit, și Dovlecei Prăjiți Cu Crustă De Condimente pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu tub de 9 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Presărați fundul și jumătatea părților laterale ale tigaiei uniform cu nuci tăiate mărunt (nuci pecan sau nuci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Cerneti impreuna faina de tort, bicarbonatul de sodiu, scortisoara, ienibaharul, nucsoara si sarea. Cremă untul. Se amestecă zahărul brun ușor ambalat și se bate până devine ușor și pufos. Bateți în ouă. Se amestecă ingredientele uscate în amestec cremă alternativ cu zară. Se amestecă nucile tăiate mărunt sau nucile pecan sau nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Lapte BătutLapte Bătut
Făină De TortFăină De Tort
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
NuciNuci
UntUnt
NucșoarăNucșoară
Nuci PecanNuci Pecan
CremăCremă
OuăOuă
NuciNuci
SareSare
4
Puneți ușor în tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți timp de 45 până la 50 de minute sau până când tortul revine când îl atingeți ușor. Se răcește în tigaie timp de aproximativ 10 minute. Pune pe tort rack să se răcească complet. Lăsați cu susul în jos și presărați zahărul cofetarilor peste tort înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista