Tort De Cocos Tres Leches
Coconut Tres Leches Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 459 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 72 de cenți pe porție. Această rețetă de la Chow are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Un amestec de lapte de cocos, nucă de cocos, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tres Leches de Coco (tort de cocos Tres Leches), Tort De Cocos Tres Leches, și Tort De Cocos Tres Leches.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți un vas de copt din sticlă de 13 pe 9 inci cu unt; pus deoparte.
Așezați făina într-un castron mic și bateți pentru a aera și rupe orice bulgări; pus deoparte.Separați ouăle, așezând gălbenușurile în vasul unui mixer. Rezervați albii într-un castron separat, foarte curat, mediu.
Adăugați zahărul în gălbenușuri și, folosind accesoriul cu palete, bateți cu viteză mare până la galben pal, aproximativ 5 minute.
Transferați amestecul într-un castron mare; pus deoparte. Curățați și uscați bine vasul mixerului suportului.
Așezați albușurile în vasul curat și, folosind accesoriul pentru tel, bateți cu viteză mare până se formează vârfuri medii, aproximativ 1 1/2 minute.Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați aproximativ o treime din albușurile de ou în amestecul de gălbenușuri pentru a-l ușura. Apoi pliați ușor în albii rămași.
Presărați făina peste amestecul de ouă și pliați-o ușor, până când nu mai există dungi de făină albă. (Nu amestecați prea mult.)
Se toarnă aluatul în vasul de copt pregătit și se coace până când tortul este umflat și auriu, iar marginile se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 20 până la 25 de minute.Între timp, așezați cele trei lapte și romul într-un castron mare și bateți până se combină; pune deoparte.
Scoateți tortul din cuptor și puneți-l pe un suport de răcire cu sârmă. Folosind o scobitoare sau o frigăruie de lemn, faceți găuri pe tot tortul și lăsați să se răcească timp de 15 minute.
Se toarnă amestecul de lapte uniform peste tort și se continuă răcirea, încă aproximativ 45 de minute. Acoperiți bine cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.Când tortul este gata de servit, întindeți nuca de cocos într-un strat uniform într-o tigaie mare. Prajiti la foc mediu, amestecand des, pana se rumeneste usor si parfumat, aproximativ 5 minute. (Dacă nuca de cocos începe să ardă, reduceți căldura.) Scoateți imediat din tigaie într-un castron mic.
Așezați smântâna grea și zahărul pudră într-un castron mare și bateți până se formează vârfuri medii. (Dacă doriți, aromatizați-l cu o linguriță de rom întunecat.) Feliați tortul și serviți acoperit cu o movilă de frișcă și o stropire de nucă de cocos prăjită.