Tort De Cireșe Vesel
Tortul de cireșe vesel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 8 porții cu 334 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați glazură de vanilie, suc de cireșe maraschino, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Tort De Cireșe Vesel, Produse De Patiserie Cu Cireșe Vesele, și Pâine De Cireșe Veselă.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime de jos și partea laterală a 8 - sau 9-inch rotund tort pan cu scurtarea; ușor făină.
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, praful de copt și sarea până se combină.
Adăugați scurtarea, laptele și sucul de cireșe. Bate cu mixer electric pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional.
Adăugați albușuri de ou. Bate 2 minute. Ori în cireșe; se toarnă în tigaie.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Se întinde cu glazură. Decorează cu bomboane.