Tort De Ciocolată Topită Oooozy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Oooozy cu ciocolată topită. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 733 calorii, 11g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Un amestec de ciocolată dulce, unt, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Topită, Tort De Ciocolată Topită, și Tort De Ciocolată Topită.
Instrucțiuni
Faceți prăjiturile: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Ungeți conservele și dați deoparte.
Într-un castron peste o cratiță cu apă fierbinte, topiți untul și ciocolata împreună, amestecând ocazional. Se răcește ușor.
Între timp, într-un castron separat, amestecați ouăle, gălbenușurile și zahărul.
Bateți amestecul de ouă în amestec de ciocolată; apoi amestecați făina.
Umpleți conservele cu aluatul și coaceți timp de 4 până la 5 minute. (Alternativ, refrigerați prăjiturile până când sunt gata de coacere, cu până la o zi în avans. Dacă coaceți la rece, faceți acest lucru timp de 5 până la 6 minute.)
Vopsiți fundul mai multor farfurii de supă de mică adâncime cu vopseaua de ciocolată bergamont. Desfaceți imediat prăjiturile pe farfurii.
Așezați un vârf de pene de cacao lângă fiecare tort (ca un suport mic pentru înghețată) și așezați o lingură de înghețată de anason stelat deasupra fiecăruia.
Stropiți reducerea citricelor în jurul fiecărei farfurii și praf cu zahărul cofetarilor și pudra de cacao.
4 1/2 uncii de ciocolată semidulce, tocat
2 uncii de ciocolată neîndulcită, tocată
1/3 ceașcă preparată ceai (recomandat: Earl Grey)
1/4 cană sirop de porumb ușor
În jumătatea superioară a unui cazan dublu, combinați cele 2 bomboane de ciocolată peste apă fierbinte. Se amestecă constant până se topește; apoi amestecați ceaiul și siropul, fără a scoate cazanul dublu de pe foc.
Bateti pana se omogenizeaza si stralucitor.
Dacă sosul este prea gros, subțiați-l cu o notă de apă fierbinte. Folosind o perie, vopsiți sosul pe farfurie înainte de servire.
(Sosul poate fi preparat cu până la 48 de ore în avans și refrigerat. Pentru a reîncălzi, amestecați la foc mic sau la foc într-un cuptor cu microunde.)