Tort De Ciocolată Surpriză
Surpriza tortului de ciocolată necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 19 porții cu 442 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr de cofetari, nuci, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Surpriză De Ciocolată Germană, Tort De Ciocolată Germană Surpriză, și Tort Surpriză Cu Prăjituri Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 10x15 inch.
Presărați nucile și nuca de cocos uniform pe fundul tigaiei.
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort și amestecul de budincă. Faceți o fântână în centru și turnați apă, ulei și ouă. Bateți la viteză mică până se amestecă. Răzuiește bolul și bate 4 minute la viteză medie.
Se toarnă aluatul în tava pregătită. Pune deoparte.
Într-o cratiță, combinați crema de brânză și untul. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, pana se topeste si se omogenizeaza. Se amestecă zahărul cofetarilor.
Se toarnă amestecul de brânză cremă în rânduri (pe lungime) peste partea superioară a amestecului de tort. Folosind vârful unui cuțit, rotiți aluatul pentru a crea un efect marmorat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.