Tort De Ciocolată Surpriză

Tort De Ciocolată Surpriză
Surpriza tortului de ciocolată necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 19 porții cu 442 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr de cofetari, nuci, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Surpriză De Ciocolată Germană, Tort De Ciocolată Germană Surpriză, și Tort Surpriză Cu Prăjituri Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 10x15 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Presărați nucile și nuca de cocos uniform pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort și amestecul de budincă. Faceți o fântână în centru și turnați apă, ulei și ouă. Bateți la viteză mică până se amestecă. Răzuiește bolul și bate 4 minute la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă aluatul în tava pregătită. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Într-o cratiță, combinați crema de brânză și untul. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, pana se topeste si se omogenizeaza. Se amestecă zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se toarnă amestecul de brânză cremă în rânduri (pe lungime) peste partea superioară a amestecului de tort. Folosind vârful unui cuțit, rotiți aluatul pentru a crea un efect marmorat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Amestec De TortAmestec De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții19
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista