Tort De Ciocolată Cu Unt De Arahide
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 211 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ouă, unt de arahide cremos, amestecul de prăjituri cu mâncare a diavolului și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată cu ciocolată cu lapte-glazură de unt de arahide și unt de arahide fragil, Ciocolata Chip unt de arahide Pound tort cu o glazură de unt de arahide speciale, și Ciocolata Chip unt de arahide Pound tort w / unt de arahide glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, apă, ouă și mere. Bateți la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți la viteză medie timp de 2 minute.
Transfer la un 13-in. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 350 de minute timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Aruncați imediat cantități mici de unt de arahide peste tortul fierbinte; reveniți la cuptor timp de 1 minut. Întindeți cu grijă untul de arahide peste tort. Se răcește pe un suport de sârmă.
Pentru înghețare, într-un castron mic, amestecați laptele și budinca timp de 1 minut. Într-un castron mic, bateți crema de brânză și untul de arahide până se omogenizează. Bateți treptat în budincă. Bateți în jumătate din toppingul biciuit; pliați în toppingul biciuit rămas. Tort de îngheț. A se păstra la frigider.