Melasă marinată pentru carne de vită
Nevoie de un marinată fără gluten și vegană? Marinada de melasă pentru carnea de vită ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 150 calorii. Această rețetă servește 9. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 17 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați melasă, praf de usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Marinada De Cafea Și Melasă, Melasă de rodie și marinată de mentă, și Friptură la grătar cu trei vârfuri cu marinată de chili melasă.
Instrucțiuni
Combinați melasa, zahărul brun, ketchupul, sucul de lămâie, oregano, praful de usturoi, pudra de ceapă și ceapa într-un bol; amestecați pentru a combina.
Se toarnă marinata peste carne și se lasă să stea la frigider peste noapte înainte de a găti.