Tort De Ciocolată Cu Unt De Arahide

Tort De Ciocolată Cu Unt De Arahide
O porție conține 721 calorii, 13g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, sarea, cacao și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2422 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Tort de ciocolată cu ciocolată cu lapte-glazură de unt de arahide și unt de arahide fragil, Tort de ciocolată cu unt de arahide cu o glazură specială de unt de arahide, și Tort Bundt cu unt de arahide cu ciocolată cu glazură dulce de unt de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți două tigăi rotunde de tort de 9 inci și căptușiți fundul cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mediu, amestecați ciocolata în cafea și lăsați-o deoparte. Într-un castron mare, bateți zahărul, Zara, oul, gălbenușul, uleiul, sarea și vanilia până se combină. Într-un castron mic, bateți făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și praful de copt până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți ingredientele uscate în umed până se combină.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Bateți amestecul de cafea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se toarnă 1/3 aluat într-o tigaie și restul de 2/3 în cealaltă tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți până când este ferm, respectiv aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Lăsați tortul să se răcească în tigăi timp de 15 minute, apoi răsturnați prăjiturile pe grătar pentru a se răci complet înainte de a asambla tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8
Pentru Mousse-ul de unt de arahide: într-un mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, bateți crema de brânză cu zahăr, unt de arahide, vanilie și sare la viteză medie până când este cremoasă și ușoară, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
9
Se transferă într-un castron mare. Treceți la atașamentul pentru bici și bateți crema la viteză mare până la vârfuri rigide, dar nu uscate. Îndoiți crema în amestecul de unt de arahide. Păstrați la rece până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Feliați cea mai mare dintre cele două prăjituri în două straturi.
11
Așezați pe farfuria de servire și stivuiți straturile de tort cu mousse de unt de arahide. Păstrați la rece până când ganache este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
12
Pentru Ganache cu unt de arahide: folosind cuptorul cu microunde sau într-un castron așezat peste o tigaie cu apă clocotită, încălziți ciocolata și smântâna până se topesc și se omogenizează. Bateți ușor untul de arahide. Se răcește până când este suficient de ferm pentru a îngheța, aproximativ 30 de minute. Înghețați tortul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista