O porție conține 721 calorii, 13g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, sarea, cacao și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2422 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Tort de ciocolată cu ciocolată cu lapte-glazură de unt de arahide și unt de arahide fragil, Tort de ciocolată cu unt de arahide cu o glazură specială de unt de arahide, și Tort Bundt cu unt de arahide cu ciocolată cu glazură dulce de unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți două tigăi rotunde de tort de 9 inci și căptușiți fundul cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-un castron mediu, amestecați ciocolata în cafea și lăsați-o deoparte. Într-un castron mare, bateți zahărul, Zara, oul, gălbenușul, uleiul, sarea și vanilia până se combină. Într-un castron mic, bateți făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și praful de copt până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Hârtie De Orez
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Ciocolată Rasă, Opțional
Cireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Bateți ingredientele uscate în umed până se combină.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Bateți amestecul de cafea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Se toarnă 1/3 aluat într-o tigaie și restul de 2/3 în cealaltă tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți până când este ferm, respectiv aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Lăsați tortul să se răcească în tigăi timp de 15 minute, apoi răsturnați prăjiturile pe grătar pentru a se răci complet înainte de a asambla tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
8
Pentru Mousse-ul de unt de arahide: într-un mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, bateți crema de brânză cu zahăr, unt de arahide, vanilie și sare la viteză medie până când este cremoasă și ușoară, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
9
Se transferă într-un castron mare. Treceți la atașamentul pentru bici și bateți crema la viteză mare până la vârfuri rigide, dar nu uscate. Îndoiți crema în amestecul de unt de arahide. Păstrați la rece până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
10
Feliați cea mai mare dintre cele două prăjituri în două straturi.
11
Așezați pe farfuria de servire și stivuiți straturile de tort cu mousse de unt de arahide. Păstrați la rece până când ganache este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
12
Pentru Ganache cu unt de arahide: folosind cuptorul cu microunde sau într-un castron așezat peste o tigaie cu apă clocotită, încălziți ciocolata și smântâna până se topesc și se omogenizează. Bateți ușor untul de arahide. Se răcește până când este suficient de ferm pentru a îngheța, aproximativ 30 de minute. Înghețați tortul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm