Tort De Ciocolată Crudă
Nevoie de un desert fără gluten și fără lactate? Tortul de ciocolată crudă ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 509 calorii. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sirop de agave, avocado remarcabil, lapte de migdale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Boluri De Putere Brute, Raw Semințe De Cânepă Negrese, și Confesiunea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru crustă: ungeți ușor o tigaie de tort de 9 pe 13 inci. Puneți toate nucile și sarea în robotul de bucătărie și amestecați până la o consistență fină.
Adăugați 1 cană de unt de nucă de cocos, 1 cană de sirop de agave și pudra de cacao crudă și amestecați împreună. Apăsați amestecul de nuci în tigaia pregătită.
Combinați toate ingredientele și bateți cu un mixer de mână până când este neted.
Se toarnă umplutura deasupra crustei și se netezește.
Puneți la frigider timp de 2 ore sau până când este ferm.