Torta de ciocolată-afine necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 635 calorii, 7g de proteine, și 41G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână afine, frișcă, ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort de ciocolată-afine, Cranberry Torte, și Cranberry Brownie Torte.
Instrucțiuni
1
Aduceți primele 3 ingrediente la fiert în cratiță la foc mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la mediu; gatiti pana cand cranberries izbucni, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Transfer la procesor; piure. Se strecoară piureul în castron; aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă în Chambord. Capac; se răcește cel puțin 2 ore sau peste noapte (sosul se va îngroșa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chambord
Sos
1
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. Unt și făină tigaie cu formă de arc cu diametrul de 9 inci. Linia de jos cu hârtie pergament. Se amestecă 3/4 cană de afine și Chambord într-o cratiță mică la foc mediu până când lichiorul fierbe, aproximativ 1 minut. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Chambord
Lichior
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
Scurgeți merișoarele; rezervați separat lichiorul și merișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Lichior
3
Topiți untul într-o cratiță mare și grea la foc mediu, amestecând până când începe să buleze la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc.
5
Adăugați ciocolată; lăsați să stea 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
6
Bateți până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Bateți zahărul, apoi ouăle câte 1 (aluatul va arăta granulat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Bateți în lichior rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Adăugați făină și sare; bateți ușor până se omogenizează. Se amestecă afine rezervate; se transferă în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
10
Coaceți torte până când partea superioară este umflată și crăpată și testerul introdus în centru iese cu aluat umed (nu umed) atașat, aproximativ 1 oră. Se răcește complet în tigaie pe raft. (Se poate face cu 1 zi înainte. Capac; a se păstra la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
Aduceți crema la foc mic într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată; bateți până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Bateți în Chambord.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chambord
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Lăsați să stea până când glazura este groasă, dar încă se toarnă, amestecând ocazional, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Tapetați foaia de copt cu folie; așezați suportul pentru tort în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
7
Tăiați în jurul torte pentru a slăbi; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Așezați carton rotund cu diametrul de 8 inci sau fundul tigaiei de 8 inci deasupra torte. Holding carton și springform pan jos, rândul său, torte peste și locul pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Formă Tartă
9
Îndepărtați fundul tigaiei; îndepărtați hârtia.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se toarnă 1 1/2 cani glazura peste torte. Folosind spatula de glazură, glazura netedă deasupra și părțile laterale (aplicați din nou orice glazură din folie, dacă este necesar). Congelați torte până când glazura este setată, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Folie De Aluminiu
11
Se toarnă restul de 1 cană glazură peste torte și se netezește uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
12
Presărați restul de 1/4 cană de afine uscate în jurul marginii superioare. Congelați până când glazura este fermă, aproximativ 15 minute. (Se poate face cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate
Dressing Japonez De Susan Preparat
13
Transferați pe platou. Se acoperă cu cupola de tort și se răcește.
14
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.)
15
Aranjați frunze proaspete de mentă între afine la marginea superioară a torte.