Tort de cappuccino cu ciocolată dulce-amară

Tort de cappuccino cu ciocolată dulce-amară
Cappuccino Pound Cake cu ciocolată dulce-amară este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 876 calorii. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți extract de vanillan, pulbere de espresso instant, ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Ciocolată Dulce, Tort de ciocolată cu înghețată de căpșuni și sos de ciocolată dulce, și Tort De Ciocolată Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Bateți făina și bicarbonatul de sodiu împreună până când sunt amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Într-un castron mare, amestecați untul, crema de brânză, zahărul alb și zahărul brun cu o lingură până când amestecul este cremos și combinat bine. Bateți 1 ou la un moment dat, amestecându-l complet înainte de a adăuga următorul. Se amestecă extractul de vanilie cu pulberea de espresso instant într-un castron mic și se adaugă la amestecul de unt. Se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
UmărUmăr
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă amestecul de făină în amestecul de unt în cantități de 1/2 cană până când făina a fost bine încorporată. Se amestecă ciocolata neagră tocată. Puneți aluatul în tigaia pregătită pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 1 1/2 ore. Începeți să verificați dacă există coacere după aproximativ 1 oră și 15 minute. Se răcește tortul în tigaie timp de aproximativ 10 minute, apoi se întoarce pe un vas de tort și se lasă să se termine răcirea. Praf cu zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista