Tort de cappuccino cu ciocolată dulce-amară

Tort de cappuccino cu ciocolată dulce-amară
Cappuccino Pound Cake cu ciocolată dulce-amară este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 876 calorii. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți extract de vanillan, pulbere de espresso instant, ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Ciocolată Dulce, Tort de ciocolată cu înghețată de căpșuni și sos de ciocolată dulce, și Tort De Ciocolată Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Bateți făina și bicarbonatul de sodiu împreună până când sunt amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Într-un castron mare, amestecați untul, crema de brânză, zahărul alb și zahărul brun cu o lingură până când amestecul este cremos și combinat bine. Bateți 1 ou la un moment dat, amestecându-l complet înainte de a adăuga următorul. Se amestecă extractul de vanilie cu pulberea de espresso instant într-un castron mic și se adaugă la amestecul de unt. Se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se amestecă amestecul de făină în amestecul de unt în cantități de 1/2 cană până când făina a fost bine încorporată. Se amestecă ciocolata neagră tocată. Puneți aluatul în tigaia pregătită pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 1 1/2 ore. Începeți să verificați dacă există coacere după aproximativ 1 oră și 15 minute. Se răcește tortul în tigaie timp de aproximativ 10 minute, apoi se întoarce pe un vas de tort și se lasă să se termine răcirea. Praf cu zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista