Tortul de cafea Deluxe ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 400 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 65 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de jumătăți de pecan, bicarbonat de sodiu, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Tort De Cafea Deluxe, Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil, și Deluxe Tort Aluat Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți toppingul: aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mediu, amestecați nucile, nucile pecan, făina, zaharurile granulate și brune, scorțișoara și sarea. Se amestecă untul. Toppingul ar trebui să formeze aglomerări de nisip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Presărați toppingul pe foaia de copt pentru a-l rupe în aglomerări mai mici. La frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Folosiți unt pentru a unge bine fundul și părțile laterale ale unei tigaie rotunde de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Faceți aluatul de tort: în vasul unui mixer de suport prevăzut cu atașamentul de măturică, bateți untul și zahărul împreună, pe mediu-înalt, răzuind părțile laterale din când în când, timp de 8 minute. Reduceți viteza și adăugați ouăle, unul câte unul, având grijă ca primul ou să fie bine integrat înainte de a adăuga al doilea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Cerneti impreuna faina, praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Într-un castron separat, amestecați împreună sarea, smântâna și iaurtul până se omogenizează. Rotiți mixerul la scăzut și alternați adăugând o parte din amestecul de făină cu o parte din amestecul de smântână. Când totul a fost amestecat, dați părților laterale și fundului vasului o răzuire bună și amestecați pentru a vă asigura că aluatul este bine combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Transferați aluatul în tigaia unsă și atingeți-l ușor pe părțile laterale, astfel încât să cadă uniform în tigaie și să îndepărtați bulele de aer. Presărați liber tortul cu tot toppingul.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1
Coaceți până când un tester de tort sau un cuțit mic introdus în centru iese curat, 55 până la 60 de minute. Lăsați tortul să se răcească cel puțin 15 minute înainte de feliere și servire. Odată răcit, tortul se va păstra, acoperit, până la 3 zile.