Tort De Cafea Cu Portocale

Tort De Cafea Cu Portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul cu cafea portocalie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 348 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, unt, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Portocale Cu Nuci, Tort De Cafea Cu Portocale De Nuc, și Tort De Cafea Cu Migdale Portocalii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Separați aluatul de biscuiți în 8 biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
3
Așezați 1 biscuit în centrul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Tăiați biscuiții rămași în jumătate, formând 14 semicercuri. Aranjați bucățile în jurul biscuitului central cu laturile tăiate orientate în aceeași direcție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
5
Ungeți untul topit peste vârfurile biscuiților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
UntUnt
6
Într-un castron mic, combinați nucile, zahărul granulat și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se amestecă bine și se presară peste biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
8
Coaceți timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Între timp, într-un castron mic combinați zahărul cofetarilor, crema de brânză și sucul de portocale. Se amestecă până se omogenizează adăugând mai mult suc de portocale, dacă este necesar, pentru a se subția.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Stropiți glazura peste prăjitura caldă de cafea și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista