Tort De Cafea Cu Portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul cu cafea portocalie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 348 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, unt, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Portocale Cu Nuci, Tort De Cafea Cu Portocale De Nuc, și Tort De Cafea Cu Migdale Portocalii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci.
Separați aluatul de biscuiți în 8 biscuiți.
Așezați 1 biscuit în centrul tigaiei.
Tăiați biscuiții rămași în jumătate, formând 14 semicercuri. Aranjați bucățile în jurul biscuitului central cu laturile tăiate orientate în aceeași direcție.
Ungeți untul topit peste vârfurile biscuiților.
Într-un castron mic, combinați nucile, zahărul granulat și coaja de portocală.
Se amestecă bine și se presară peste biscuiți.
Coaceți timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Între timp, într-un castron mic combinați zahărul cofetarilor, crema de brânză și sucul de portocale. Se amestecă până se omogenizează adăugând mai mult suc de portocale, dacă este necesar, pentru a se subția.
Stropiți glazura peste prăjitura caldă de cafea și serviți.