Tort de burete îmbibat cu rom cu fructe tropicale

Tort de burete îmbibat cu rom cu fructe tropicale
Prajitura imbibata cu rom cu fructe tropicale ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 12 și costă 75 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 270 calorii. Un amestec de lapte evaporat, ROM, kiwi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort de mere cu susul în jos cu fructe înmuiate în whisky, Tort de ceai Tres Leches cu miere Riesling fructe înmuiate, și Tort De Burete De Ciocolată Cu Fructe Proaspete.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți o tigaie rotundă de 9 inci cu spray de gătit. Căptușiți fundul tigaiei cu hârtie de ceară; Acoperiți hârtia de ceară cu spray de gătit. Puneți tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
3
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Așezați 1/4 linguriță de vanilie, sare și ouă într-un castron mare; bate cu un mixer la viteză mare 2 minute. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, bătând până devine gros și palid (aproximativ 3 minute). Cerneti faina peste amestecul de oua, 1/4 cana odata; pliați. Răzuiți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Tort rece în tigaie pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Combinați romul, laptele condensat și laptele evaporat într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei. Pierce partea de sus a întregului tort cu un băț.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Se toarnă amestecul de rom uniform deasupra tortului în două loturi, începând de la marginea exterioară și lucrând spre interior. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Rulați un cuțit sau o spatulă în jurul marginii exterioare a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Așezați o farfurie de servire cu susul în jos deasupra tortului; inversați pe farfurie.
10
Pentru a pregăti fructe, combinați ananasul, kiwi, mango și 1 lingură de zahăr. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
11
Pentru a pregăti cremă, puneți înlocuitorul de ou într-un castron și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Combinați 2 linguri de zahăr și amidon de porumb într-o cratiță mică. Adăugați treptat 1/2 cană de lapte fără grăsimi, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Fără GrăsimiLapte Fără Grăsimi
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
13
Se ia de pe foc; se amestecă treptat un sfert din amestecul de lapte fierbinte în înlocuitor de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
14
Se adaugă la amestecul de lapte fierbinte rămas, amestecând constant. Gatiti la foc mediu 1 minut sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
15
Se ia de pe foc. Puneți crema într-un castron și puneți vasul într-un castron mare umplut cu gheață timp de 10 minute sau până când crema ajunge la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
16
Scoateți vasul din gheață. Se amestecă 1/4 linguriță de vanilie; întindeți crema peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
17
Se servește cu amestec de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista