Tort de burete îmbibat cu rom cu fructe tropicale

Tort de burete îmbibat cu rom cu fructe tropicale
Prajitura imbibata cu rom cu fructe tropicale ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 12 și costă 75 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 270 calorii. Un amestec de lapte evaporat, ROM, kiwi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort de mere cu susul în jos cu fructe înmuiate în whisky, Tort de ceai Tres Leches cu miere Riesling fructe înmuiate, și Tort De Burete De Ciocolată Cu Fructe Proaspete.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți o tigaie rotundă de 9 inci cu spray de gătit. Căptușiți fundul tigaiei cu hârtie de ceară; Acoperiți hârtia de ceară cu spray de gătit. Puneți tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Așezați 1/4 linguriță de vanilie, sare și ouă într-un castron mare; bate cu un mixer la viteză mare 2 minute. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, bătând până devine gros și palid (aproximativ 3 minute). Cerneti faina peste amestecul de oua, 1/4 cana odata; pliați. Răzuiți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Tort rece în tigaie pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Combinați romul, laptele condensat și laptele evaporat într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei. Pierce partea de sus a întregului tort cu un băț.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Se toarnă amestecul de rom uniform deasupra tortului în două loturi, începând de la marginea exterioară și lucrând spre interior. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Rulați un cuțit sau o spatulă în jurul marginii exterioare a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Așezați o farfurie de servire cu susul în jos deasupra tortului; inversați pe farfurie.
10
Pentru a pregăti fructe, combinați ananasul, kiwi, mango și 1 lingură de zahăr. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
11
Pentru a pregăti cremă, puneți înlocuitorul de ou într-un castron și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Combinați 2 linguri de zahăr și amidon de porumb într-o cratiță mică. Adăugați treptat 1/2 cană de lapte fără grăsimi, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Fără GrăsimiLapte Fără Grăsimi
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
13
Se ia de pe foc; se amestecă treptat un sfert din amestecul de lapte fierbinte în înlocuitor de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
14
Se adaugă la amestecul de lapte fierbinte rămas, amestecând constant. Gatiti la foc mediu 1 minut sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
15
Se ia de pe foc. Puneți crema într-un castron și puneți vasul într-un castron mare umplut cu gheață timp de 10 minute sau până când crema ajunge la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
16
Scoateți vasul din gheață. Se amestecă 1/4 linguriță de vanilie; întindeți crema peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Ardei ArbolArdei Arbol
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
17
Se servește cu amestec de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista