Tort De Budincă Fudgy
Tortul cu budincă Fudgy este un fără gluten desert. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 875 calorii, 12g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei, ouă, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Budincă Fudgy Mocha, Tort De Budincă De Scorțișoară Fudgy, și Budinca De Ciocolata Fudgy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 6 ingrediente la viteză mică cu un mixer electric 30 de secunde sau până la amestecare. Bateți la viteză medie 2 minute. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Se toarnă într-un aragaz lent rotund de 4 litri ușor uns.
Acoperiți și gătiți la setare scăzută 4 ore sau până când se fixează în jurul marginilor, dar încă moale în centru. Opriți aragazul lent și lăsați să stea 20 până la 30 de minute; nu ridicați capacul până când nu este gata de servire.
Se servește cu înghețată de vanilie.