Tort De Budincă De Ciocolată-Alune

Tort De Budincă De Ciocolată-Alune
Ciocolata-alune budinca tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 9. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 382 calorii. Un amestec de apă, zahăr pudră, lichior cu aromă de alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Alune De Ciocolata, Budincă Decadentă De Alune-Ciocolată, și Tort De Ciocolată Kahlua Cu Cremă De Unt De Ciocolată Cu Alune Sărate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F. vas de copt din sticlă pătrată de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit sau scurtare. Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, zahărul granulat, alunele, 2 linguri de cacao și praful de copt. Se amestecă laptele, 1/4 cană de lichior și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Praf De CoptPraf De Copt
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
AluneAlune
LichiorLichior
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
BolBol
CuptorCuptor
2
Întindeți aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați aluatul cu zahăr brun și 1/4 cană de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Pudră De CacaoPudră De Cacao
4
Se toarnă apă clocotită peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când centrul este setat. Se răcește cu 20 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Între timp, într-un castron mic răcit, bateți ingredientele cremelor cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Pentru a servi, puneți tortul de budincă caldă în boluri individuale de desert; lingură budincă peste tort. Se acoperă cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții9
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista