Tort De Brânză Cu Ciocolată Congelată

Tort De Brânză Cu Ciocolată Congelată
O porție conține 503 calorii, 5g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână unt, extract de vanillan, prăjituri sandwich umplute cu cremă de ciocolată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Ciocolată Caldă Congelată, Cheesecake congelat cu Baileys și ciocolată, și Cheesecake Congelat Cu Ciocolată Rasberry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați firimiturile de prăjituri și untul. Apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9-in uns. tavă de tartă canelată cu fundul detașabil. Acoperiți și congelați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (15-1/2 Uncii) Fursecuri Oreo, Zdrobite1 Pachet (15-1/2 Uncii) Fursecuri Oreo, Zdrobite
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Bateți chipsurile de vanilie, smântâna și vanilia până se combină bine. Se amestecă chipsurile de ciocolată; se toarnă peste crustă. Acoperiți și congelați timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Descoperiți și refrigerați cu 3-4 ore înainte de servire.
4
Garnisiți cu bucle de ciocolată, dacă doriți. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista