Tort De Broască Țestoasă Cu Ciocolată

Tort De Broască Țestoasă Cu Ciocolată
Tort de broasca testoasa ciocolata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 970 calorii, 11g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de budincă instant de ciocolată, ouă, glazură de ciocolată gata de răspândit și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Broască Țestoasă Cu Ciocolată, Tort De Broască Țestoasă Cu Ciocolată, și Tort Cu Strat De Broască Țestoasă De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți Tigăi rotunde de 2 (9 inci) și praf cu cacao. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
3
Bateți amestecul de tort și următoarele 7 ingrediente la viteză mică cu un mixer electric 1 minut; bate la viteză medie 2 minute. Îndoiți în bucăți de ciocolată și nuci pecan tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Amestec De TortAmestec De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
5
Coaceți la 350 timp de 30 până la 32 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet. Înfășurați și răciți straturile de tort cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
7
Bateți împreună glazura de brânză cremă și conservele dulce de leche într-un castron mic până se omogenizează bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
Dulce De LecheDulce De Leche
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Tăiați 6 bomboane de broască țestoasă în jumătate și puneți-le deoparte pentru garnitură. Dice bomboane de broască țestoasă rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
9
Folosind un cuțit zimțat, feliați straturile de tort pe jumătate orizontal pentru a face 4 straturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
10
Așezați 1 strat, tăiat cu fața în sus, pe placa de tort.
11
Se întinde cu 1/2 cană amestec de glazură de brânză cremă; se presară cu o treime bomboane de broască țestoasă cubulețe. Repetați procedura de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
12
Așezați stratul final de tort deasupra tortului, tăiat cu fața în jos.
13
Întindeți glazura de ciocolată fudge deasupra și părțile laterale ale tortului. Acoperiți și răciți la frigider până când este gata de servit. Chiar înainte de servire, stropiți înghețată dulce de leche deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Dulce De LecheDulce De Leche
CiocolataCiocolata
GlazuraGlazura
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
14
Garnisiți cu restul de bomboane de broască țestoasă înjumătățite și jumătăți de pecan. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De PecanJumătăți De Pecan
BomboaneBomboane
DificultateExpert
Gata În1 h, 12 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista