Tort De Broască Țestoasă Cu Ciocolată
Tort de broasca testoasa ciocolata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 970 calorii, 11g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de budincă instant de ciocolată, ouă, glazură de ciocolată gata de răspândit și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Broască Țestoasă Cu Ciocolată, Tort De Broască Țestoasă Cu Ciocolată, și Tort Cu Strat De Broască Țestoasă De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți Tigăi rotunde de 2 (9 inci) și praf cu cacao. Pune deoparte.
Bateți amestecul de tort și următoarele 7 ingrediente la viteză mică cu un mixer electric 1 minut; bate la viteză medie 2 minute. Îndoiți în bucăți de ciocolată și nuci pecan tocate.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți la 350 timp de 30 până la 32 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet. Înfășurați și răciți straturile de tort cel puțin 1 oră.
Bateți împreună glazura de brânză cremă și conservele dulce de leche într-un castron mic până se omogenizează bine. Pune deoparte.
Tăiați 6 bomboane de broască țestoasă în jumătate și puneți-le deoparte pentru garnitură. Dice bomboane de broască țestoasă rămase.
Folosind un cuțit zimțat, feliați straturile de tort pe jumătate orizontal pentru a face 4 straturi.
Așezați 1 strat, tăiat cu fața în sus, pe placa de tort.
Se întinde cu 1/2 cană amestec de glazură de brânză cremă; se presară cu o treime bomboane de broască țestoasă cubulețe. Repetați procedura de două ori.
Așezați stratul final de tort deasupra tortului, tăiat cu fața în jos.
Întindeți glazura de ciocolată fudge deasupra și părțile laterale ale tortului. Acoperiți și răciți la frigider până când este gata de servit. Chiar înainte de servire, stropiți înghețată dulce de leche deasupra tortului.
Garnisiți cu restul de bomboane de broască țestoasă înjumătățite și jumătăți de pecan. A se păstra la frigider.