Tort de bezea cu frisca si zmeura

Tort de bezea cu frisca si zmeura
Tortul cu bezea cu frișcă și zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă face 10 porții cu 288 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 92 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de notă: veți avea nevoie de hârtie pergament, albușuri de ou, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 30%. Rețete similare includ Tort de lapte fierbinte de modă veche, cu zmeură și frișcă, Pavlova cu Mango, zmeură și cremă de iaurt bătută, și Cupe de bezea cu inimă de ciocolată cu frișcă și fructe de pădure.

Instrucțiuni

1
Cu o noapte înainte de servire, reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijlocie și încălziți cuptorul la 500 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Aliniați o foaie de Cookie cu buze (aproximativ 12 x 18 inci) cu hârtie pergament. Urmăriți două dreptunghiuri una lângă alta - aproximativ 5 inci pe 12 sau 13 inci-pe hârtie. Zdrobiți hârtia, apoi neteziți-o din nou și aliniați fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Bateți împreună zahărul cofetarului, 1/2 cană zahăr granulat și amidon de porumb. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
În vasul unui mixer, bateți albușurile de ou și smântâna de tartru până când se transformă din spumă în alb și bătătorii încep să lase o urmă. La viteză mică, adăugați amestecul de zahăr, o lingură de vârf la un moment dat. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți până la consistența cremei de marshmallow, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți MiciBomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Chiar înainte de a forma bezea, scuturați apa pe pergament cu vârful degetelor. Împărțiți bezea în jumătate, îmbrățișând două sau trei movile pe fiecare dreptunghi trasat. Folosiți o spatulă de cauciuc sau o spatulă de compensare metalică a decoratorului de tort, pentru a completa și a uniformiza dreptunghiurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Setați bezea în cuptor, închideți ușa și opriți cuptorul (dar lăsați lumina cuptorului aprinsă).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Lăsați bezelele să se usuce peste noapte.
8
Scoateți, apoi setați cu atenție un suport de sârmă sau o foaie de prăjituri peste bezea. Inversați; îndepărtați pergamentul și rotiți partea dreaptă în sus. (Este în regulă dacă marginile cip.) Înfășurați în folie și lăsați-o deoparte până când este gata să continuați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
9
Nu mai mult de două ore înainte de servire, bateți frișca până la vârfuri moi, bătând zahărul rămas și vanilia. Puneți o bezea pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
10
Se întinde cu jumătate de cremă și se presară pe jumătate din fructe de pădure. Repetați cu bezea rămasă, smântână și fructe de pădure. La frigider, neacoperit, până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Ardei ArbolArdei Arbol
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista