Tort de bezea cu frisca si zmeura

Tortul cu bezea cu frișcă și zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă face 10 porții cu 288 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 92 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de notă: veți avea nevoie de hârtie pergament, albușuri de ou, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 30%. Rețete similare includ Tort de lapte fierbinte de modă veche, cu zmeură și frișcă, Pavlova cu Mango, zmeură și cremă de iaurt bătută, și Cupe de bezea cu inimă de ciocolată cu frișcă și fructe de pădure.
Instrucțiuni
Cu o noapte înainte de servire, reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijlocie și încălziți cuptorul la 500 de grade.
Aliniați o foaie de Cookie cu buze (aproximativ 12 x 18 inci) cu hârtie pergament. Urmăriți două dreptunghiuri una lângă alta - aproximativ 5 inci pe 12 sau 13 inci-pe hârtie. Zdrobiți hârtia, apoi neteziți-o din nou și aliniați fundul tigaiei.
Bateți împreună zahărul cofetarului, 1/2 cană zahăr granulat și amidon de porumb. Pune deoparte.
În vasul unui mixer, bateți albușurile de ou și smântâna de tartru până când se transformă din spumă în alb și bătătorii încep să lase o urmă. La viteză mică, adăugați amestecul de zahăr, o lingură de vârf la un moment dat. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți până la consistența cremei de marshmallow, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Chiar înainte de a forma bezea, scuturați apa pe pergament cu vârful degetelor. Împărțiți bezea în jumătate, îmbrățișând două sau trei movile pe fiecare dreptunghi trasat. Folosiți o spatulă de cauciuc sau o spatulă de compensare metalică a decoratorului de tort, pentru a completa și a uniformiza dreptunghiurile.
Setați bezea în cuptor, închideți ușa și opriți cuptorul (dar lăsați lumina cuptorului aprinsă).
Lăsați bezelele să se usuce peste noapte.
Scoateți, apoi setați cu atenție un suport de sârmă sau o foaie de prăjituri peste bezea. Inversați; îndepărtați pergamentul și rotiți partea dreaptă în sus. (Este în regulă dacă marginile cip.) Înfășurați în folie și lăsați-o deoparte până când este gata să continuați.
Nu mai mult de două ore înainte de servire, bateți frișca până la vârfuri moi, bătând zahărul rămas și vanilia. Puneți o bezea pe un platou.
Se întinde cu jumătate de cremă și se presară pe jumătate din fructe de pădure. Repetați cu bezea rămasă, smântână și fructe de pădure. La frigider, neacoperit, până când este gata de servit.