Tort De Bezea Cu Ananas

Tort De Bezea Cu Ananas
Tortul cu bezea de ananas durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 318 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită praf de copt, făină, sare și nuci. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Plăcintă Cu Bezea Cu Ananas, Plăcintă Cu Bezea Cu Ananas, și Tort De Bezea Cu Nucă De Cocos Cu Ananas.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, cremă de unt și 1/2 cană de zahăr până când este ușoară și pufoasă. Bateți gălbenușurile de ou și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul de cremă alternativ cu lapte, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
3
Întindeți aluatul pe fundul a două unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt (aluatul va avea aproximativ 1/4 in. gros); pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Într-un alt castron mare, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, câte 1 lingură pe rând, bătând la înălțime până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Întindeți bezea uniform peste aluat; se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți la 350 de calorii timp de 20-25 de minute sau până când bezea se rumeneste ușor. Se răcește în tigăi timp de 5 minute; slăbiți marginile prăjiturilor din tigăi cu un cuțit. Folosind două spatule mari, îndepărtați cu grijă prăjiturile din tigăi; se răcește complet, cu bezea în sus, pe suporturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
7
Într-un castron mic, bateți smântâna și vanilia până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ananasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
VanilieVanilie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Transferați un strat de tort pe o farfurie de servire, cu bezea în sus. Întindeți cu grijă umplutura peste bezea; deasupra cu stratul de tort rămas. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista