Tort cu susul în jos cu ananas V
Tort cu susul în jos cu ananas V necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 452 de calorii, 3 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 73 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită amestec de prăjitură, unt, cireșe maraschino și nucă de cocos. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 18%. Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și PINEAPPLE UPSIDE DOWN CAKE, Pineapple Upside-Down Cake și Pineapple Upside-Down Cake.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Acoperiți fundul și părțile laterale ale fiecărei forme rotunde de 9 inci cu 2 linguri de unt topit.
Stropiți fundul fiecărei tigaie cu 1/4 de cană de zahăr brun.
Într-una dintre tigăi, presară nucă de cocos peste zahăr brun.
Așezați inele de ananas într-un singur strat deasupra nucii de cocos.
Așezați o cireșă în centrul fiecărui inel. În cealaltă tigaie se întinde ananasul zdrobit scurs.
Amestecați tortul conform instrucțiunilor de pe ambalaj, dar înlocuiți cu sucul de ananas rezervat în loc de apă. Împărțiți aluatul între cele 2 tigăi. Amintiți-vă în ce tigaie are inelele de ananas.
Coaceți timp de 40 până la 50 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Se răcește în tigăi timp de 20 de minute.
În timp ce fundul formelor de prăjitură este încă cald la atingere, răsturnați stratul cu ananasul zdrobit pe un vas de servire, apoi răsturnați ușor stratul cu inelele de ananas deasupra pentru o prăjitură uimitoare cu două straturi de ananas cu susul în jos.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Lexème Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Lexème Pinot Noir]()
Lexème Pinot Noir
echilibrat, fin, neted