Tort Cu Strat De Lămâie
Tortul cu strat de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 223 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână topping cu bici rece, lapte evaporat, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort pufos cu strat de lămâie-rozmarin cu glazură de brânză cremă de lămâie, Tort cu strat de lămâie cu glazură de brânză cremă de lămâie, și Tort cu strat de lămâie cu caș de lămâie și Mascarpone.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de tort și coaceți în tigăi rotunde de 2 (9 inci), conform instrucțiunilor de pe pachet, amestecând amestecul de băuturi uscate și coaja de lămâie în aluat înainte de a turna în tigăi pregătite. Se răcește în tigăi 10 min.
Scoateți pe rafturile de sârmă; se răcește complet.
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Adăugați ciocolată; se amestecă până se topește. Se amestecă laptele și sucul de lămâie. La frigider 15 min. sau până se îngroașă, dar nu se fixează. Se amestecă ușor biciul rece.
Tăiați fiecare strat de tort orizontal în 2 straturi. Stivă pe farfurie, răspândirea amestec rece bici între straturi și pe partea de sus a tort.