Bile De Cartofi Dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați bilele de cartofi dulci. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. O porție conține 391 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de nucă de cocos, nucșoară, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Bile De Ovăz Cu Cartofi Dulci, Bile De Cartofi Dulci, și Cartofi Dulci Onde Onde (Bile De Orez Glutinos Din Cartofi Dulci) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Coaceți cartofii până se înmoaie, apoi coajați-I și zdrobiți-i. Se amestecă zahărul brun, sucul de portocale, coaja și nucșoara. Într-un castron separat, aruncați nuca de cocos cu zahărul și scorțișoara. Apăsați piureul de cartofi în jurul fiecărei marshmallow, creând o bilă cu diametrul de 2 până la 3 inci.
Rotiți bilele în amestecul de nucă de cocos.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute. Urmăriți cu atenție ultimele minute de gătit; marshmallows-urile în expansiune pot provoca spargerea bilelor de cartofi.