Tort Cu Smântână Cu Căpșuni
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Tortul cu smântână cu căpșuni ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 109 calorii. 70 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de smântână, apă, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Smântână Cu Căpșuni, Tort Streusel Cu Smântână De Căpșuni, și Tort De Cafea Cu Smântână Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. vas de grăsime și făină 13x9-inch. Într-un castron mare, bateți toate ingredientele tortului la viteză mică 30 de secunde, răzuind frecvent partea și fundul vasului. Bateți la viteză medie 4 minute.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Într-un castron mare, amestecați smântâna și zahărul brun până se omogenizează bine. Amestecați ușor căpșunile.
Întindeți toppingul peste tortul cald. A se păstra la frigider.