Tort Cu Pere Cu Susul În Jos

Tort Cu Pere Cu Susul În Jos
Pere cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 16 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 277 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cap la magazin și ridica amestec tort, rece bici biciuit topping, apă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Pere Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați perele pe lungime în jumătate; îndepărtați miezurile, apoi tăiați perele pe lungime în felii groase de 1/4 inch. Aranjați pe partea de jos a tigaiei de 13x9 inci pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Combinați zahărul și condimentele; se presară peste pere. Sus cu afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Bateți următoarele 5 ingrediente cu mixerul până se omogenizează; se toarnă peste ingrediente în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți 35 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată și tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei. Se răcește 10 min. Rulați cuțitul în jurul marginilor tigaiei pentru a slăbi tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați platou mare peste tort; inversați tortul pe platou. Scoateți ușor tava. Se răcește ușor tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se serveste acoperit cu bici rece.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista