Hummingbird Cake este un desert care servește 14. Pentru 1,26 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine, 31 g de grăsimi și un total de 742 de calorii. Un amestec de nuci, banane, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 33%. Acest scor este destul de prost. Prajitura cu colibri, prajitura cu colibri si prajitura cu colibri sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, batem bananele, uleiul, ouăle, ananasul și vanilia până se omogenizează bine. Într-un alt bol, combinați făina, zahărul, sarea, bicarbonatul de sodiu și scorțișoara; bateți treptat amestecul de banane până se omogenizează. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De Cofetari
(amestec Cubanez De Condimente)
Măr Suplimentar Opțional
Felii Suplimentare De Banană, Opțional
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și Verde
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se toarnă în trei unse și înfăinate 9-in. tavi rotunde pentru copt.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
3
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Pentru glazură, într-un castron mare, bate scurtarea, untul, coaja de lămâie și sarea până devine pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
1 Cornet De Zahăr De înghețată
1-1/2 Cani De Biscuiti
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Adăugați zahărul de cofetă alternativ cu suc de ananas. Bateți în smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6
Se întinde între straturi și deasupra și părțile laterale ale prăjiturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam
7
Se presara cu nuca daca se doreste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitură. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Cipriani Prosecco cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini este cocktailul de renume mondial făcut cu pulpă de piersici albă și vin spumant brut. A fost inventat în 1948 de Giuseppe Cipriani de la Harry's Bar din Veneția și este servit în fiecare locație Cipriani din lume. O modalitate grozavă de a începe orice petrecere sau de a avea cu Brunch de duminică! Cipriani Bellini prezintă arome elegante, proaspete și fructate, cu o dulceață echilibrată și bule parfumate. Perfect oricând, grozav ca aperitiv.