Tort Cu Condimente De Dovleac
Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 456 calorii. Această rețetă servește 10. 137 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ienibaharul măcinat, zahărul cofetarilor, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Tort moale de dovleac Vegan cu glazură de unt de condimente de dovleac, Tort Dublu De Dovleac Cu Ciocolată Cu Cremă De Unt Cu Condimente De Dovleac, și Bare de ovăz tăiate din Oțel cu condimente de dovleac cu glazură de ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați tigaia cu formă de arc de 9 inci cu spray de copt. Apăsați o bucată pătrată de pergament în părțile inferioare și în sus ale tigaiei și acoperiți cu spray de copt. Apăsați A doua bucată de pergament în tigaie; se acoperă cu spray de copt.
Într-un castron mediu, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, cuișoarele și ienibaharul. Într-o cană de măsurare a lichidului cu 2 căni sau într-un castron mic, amestecați melasa și apa clocotită până se combină bine.
Într-un castron mare, bateți împreună untul și zahărul brun cu un mixer electric la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare și răzuind părțile laterale și fundul vasului cu spatulă de cauciuc, după cum este necesar. Bateți în piure de dovleac și ghimbir. Reduceți viteza la minim, apoi adăugați amestecul de făină în 3 loturi, alternând cu amestecul de melasă.
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită și coaceți până când testerul de tort introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 45 de minute.
Tort rece în tigaie 10 minute. Eliberați springform și transferați tortul direct pe suportul de răcire. Se răcește complet, cel puțin 1 oră. Se pudrează cu zahărul cofetarilor și se servește.