Tort cu cafea cu pere

Tort cu cafea cu pere
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără lactate și lacto ovo la cutia dvs. de rețete, Tort cu cafea cu pere ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 72 de cenți pe porție, primești un mic dejun care servește 16. O porție conține 387 de calorii, 5 g de proteine și 17 g de grăsimi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți ouă, zahăr, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de uimitor de lingură de 26%. E timpul să sărbătorești cu prăjitură – Prajitura de cafea cu pere prăjite și nuci pecan, prăjitură de cafea cu pere și afine și prăjitură de cafea cu mere și pere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un bol, cremă împreună zahărul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Cerne împreună făina, scorțișoara, sarea și bicarbonatul de sodiu; se adaugă la amestecul de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Adăugați vanilie. Mână de dafin, amestecați nuca de cocos, curmale, pere și nuci pecan (aluatul va fi gros). Se pune într-o tavă cu tub canelată unsă cu uns și făin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Miere De CitriceMiere De Citrice
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
DateDate
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Coaceți la 325° timp de 1-1/2 până la 2 ore sau până când se termină testele de prăjitură. Se răcește pe grătar până când prăjitura se desprinde de părțile laterale ale tăvii; scoateți din tavă pe un grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt cele mai bune alegeri ale mele pentru tort cu cafea. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista