Tortul cremos cu lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție conține 192 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de amestec instant de budincă de lămâie, apă, amestec de tort de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort de lămâie cu umplutură cremoasă și caș de lămâie, Tort Cremos Cu Lămâie, și Făină de nucă de cocos brioșe cu semințe de mac de lămâie cu glazură cremoasă de lămâie.
Instrucțiuni
1
Pregătiți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului pentru o tigaie de 9x13 inch. Faceți găuri în tort în timp ce este încă fierbinte cu mânerul rotund al unei linguri de lemn. Faceți gelatină cu doar 1 cană de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Cuptor
Tigaie
2
Se toarnă gelatină lichidă peste tort în timp ce este fierbinte. Tort rece complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
3
Bateți împreună toppingul bătut, amestecul de budincă, laptele și extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Biciuit Topping
Amestec De Budincă
Lapte
4
Se toarnă amestecul peste tortul răcit și se dă la frigider până când este gata de servit.