Tort clasic cu pandișpan
Tortul clasic cu pandișpan durează aproximativ o oră de la început până la sfârșit. Pentru 78 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 29 g de grăsimi și un total de 477 de calorii . Această rețetă este pentru 12 persoane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este oferită de Taste of Home. Este un desert foarte accesibil ca preț. Un amestec de unt, extract de vanilie, zahăr pudră și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor poate fi îmbunătățit. Prăjitura cu ciocolată , prăjitura cu banane și pandișpan cu zahăr brun și caramele acoperite cu ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Lăsați ouăle să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Tapetați două forme rotunde de copt de 23 cm, unse, cu hârtie cerată; ungeți și tapetați hârtia cerată cu făină. Dați deoparte. Într-un bol mare, bateți gălbenușurile de ou timp de 2 minute.
Adăugați 3/4 cană de zahăr; bateți timp de 3 minute sau până când amestecul devine gros și de culoarea lămâii și cade în panglică din tel. Încorporați vanilia și bateți.
Într-un alt bol mare și cu niște teluri curate, bateți albușurile de ou și sarea la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, câte o lingură odată, batând la viteză mare până se formează vârfuri tari. Încorporați făina în gălbenușul de ou, câte o treime odată. Încorporați o treime din albușuri. Încorporați restul de albușuri.
Întindeți aluatul în tăvile pregătite.
Coaceți la 175°C timp de 15-18 minute sau până când partea de sus își revine la forma inițială când este atinsă ușor. Lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de a scoate din tavă pe grătare pentru a se răci complet.
Pentru glazură, într-un bol mare, bateți untul, zahărul pudră, ciocolata, laptele și vanilia până obțineți o compoziție omogenă. Într-un bol mic, răcit, bateți smântâna până se formează vârfuri tari; încorporați-o în amestecul de ciocolată.
Pentru asamblare, împărțiți fiecare prăjitură în două straturi orizontale.
Întindeți glazura între straturi și peste partea de sus și pe lateralele tortului.
Presărați cu ciocolată rasă, dacă doriți. A se păstra la frigider.