Tort Burger și Hot Dog

Tort Burger și Hot Dog
Rețeta Burger 'n' Hot Dog Cake se poate face în aproximativ 2 ore și 15 minute. Această rețetă servește 15. O porție conține 749 de calorii, 6 g de proteine și 25 g de grăsimi. Pentru 1,04 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Un amestec de praf de copt, portocală, ouă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 30%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum burger de grâu integral / chifle pentru hot dog, Dog Haus „Sooo Cali” Hot Dog Copycat și Confetti Corn Dog Hot Dog Topper.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de prăjitură conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
2
Se toarnă într-un 13-in uns și făinut. x 9-in. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Pandispans Individuale Umplute Cu Crema, Impartite4 Pandispans Individuale Umplute Cu Crema, Impartite
3
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, împărțitPandișpan Individual Umplut Cu Cremă, împărțit
3 Cutii (16 Uncii Fiecare) Glazură De Vanilie3 Cutii (16 Uncii Fiecare) Glazură De Vanilie
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
6
Combinați făina și praful de copt; se adaugă la compoziția smântână și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
7
Scoateți 1/4 cană de aluat într-un castron mic; se amestecă ciocolata topită și vanilia. Se amestecă extractul de lămâie în aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De LămâieExtract De Lămâie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Tapetați o foaie de copt cu hârtie de copt. Desenați două 2-3/4-in. cercuri, două 1-1/2-in. cercuri și două de 3-1/4-in. x 1-1/2 inchi. ovale pe hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
9
Răspândire 1-1/2 inchi. cercuri cu aluat de ciocolată. Pe fiecare oval și pe fiecare cerc rămas, întindeți 2 linguri de aluat de lămâie; presara cercuri cu seminte de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
10
Coaceți la 400° timp de 10-12 minute sau până când marginile devin maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Scoateți pe rafturi pentru a se răci complet.
12
Puneți aluatul rămas cu linguri la distanță de 3 inchi pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
13
Coaceți timp de 8 minute sau până când marginile devin maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
14
Scoateți pe rafturi pentru a se răci complet.
15
Puneți tortul pe o tavă sau 14-in. x 10 inchi. tavă sau scândură acoperită. Nuanță două cutii de glazură roz cu colorant alimentar roșu; înghețați blatul și părțile laterale ale tortului. Cu vârful stelut #16 și glazură albă, plasați un chenar de frânghie în jurul părții de sus și de jos a prăjiturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
16
Folosind glazură albă, formați două de 4 inci. cercuri pe tort pentru farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
17
Pune o prăjitură rotundă cu lămâie, cu susanul în jos, pe o farfurie pentru chifla de hamburger. Nuanță 3 linguri de glazură verde; intinde jumatate peste chifla pentru salata verde. Acoperiți cu un fursec de ciocolată pentru burger.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger BunHamburger Bun
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
18
Pentru brânză, colorați 2 linguri de glazură cu colorant alimentar galben și portocaliu; întindeți 1 lingură peste burger. Pentru ketchup, nuanță roșu 2 linguri glazură; se stropesc 2 lingurite peste branza. Pentru muștar, nuanțați 2 linguri de glazură în galben; se stropesc 2 lingurite peste ketchup.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Verde, Portocaliu și Negru, OpționalColorant Alimentar Verde, Portocaliu și Negru, Opțional
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
19
Acoperiți cu un alt burger de prăjituri cu ciocolată; repetați straturile de brânză, ketchup și muștar. Pune restul de ketchup și muștar deoparte pentru hot dog. Pentru blatul chiflei de hamburger, întindeți glazura verde rămasă peste partea de jos a prăjiturii rotunde cu lămâie rămase; pune peste mustar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger BunHamburger Bun
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Ceapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La VarfCeapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La Varf
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
20
Pentru chifla hot-dog, puneți o prăjitură ovală, cu partea de sus în jos, pe a doua farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot Dog BunHot Dog Bun
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
21
Tăiați un pandișpan în jumătate pe lungime și modelați un hot dog (păstrați jumătatea de pandișpan pentru o altă utilizare). Nuanță 1/4 cană glazură roșu-maronie; răspândit peste hot dog.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De BureteTort De Burete
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Ceapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La VarfCeapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La Varf
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
22
Așezați pe chiflă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
23
Stropiți cu ketchup și muștar rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
24
Puneți prăjitura ovală rămasă deasupra pentru blatul chiflei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
25
Pentru cutia de sifon, tăiați câte un capăt de pe fiecare dintre pandișpanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
26
Tăiați două pandișpan în jumătate pe lungime. Așezați al treilea pandișpan, cu partea tăiată în jos, pe tort. Aranjați jumătățile rămase în jurul prăjiturii, tăiate în interior. Nuanță roșu 3/4 cană glazură; părțile înghețate ale conservei. Nuanță 3 linguri de glazură gri cu colorant alimentar negru; înghețați deasupra și faceți o margine în jurul fundului cutiei. Introduceți paiele în centrul cutiei. Pipe „cola” și desene pe cutie cu glazură albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Tort De BureteTort De Burete
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
ColaCola

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Prajitura poate fi asociata cu Crema de Sherry, Porto si Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Pink Moscato. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista