Tort Bundt Cu Nuci De Fistic
Tortul Bundt cu nuci de fistic necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acest desert are 634 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână smântână, ulei vegetal, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Rețete similare includ Tort Bundt Cu Fistic, Tort Bundt Cu Fistic, și Tort Ușor De Fistic Bundt.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 9 inch.
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de tort și budinca instantanee.
Adăugați smântână, ulei și ouă, amestecați bine.
Se toarnă jumătate din aluat în tigaia pregătită.
Combinați zahărul brun, nucile și scorțișoara, presărați peste aluatul din tigaie. Acoperiți cu aluatul rămas.
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit, până când tortul revine când este ușor atins. Se răcește timp de 15 minute în tigaie înainte de a se răsturna pe o grătar pentru a se răci complet. Când tortul este răcit, praf cu zahăr de cofetari.