Tort Bundt cu dovleac

Tort Bundt cu dovleac
Tort Bundt cu dovleac necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 277 de calorii, 4 g de proteine și 8 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 16 și costă 43 de cenți per porție. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Mergeți la magazin și luați amestecul de biscuiți/coace, extract de vanilie, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 27%. Acest scor nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Pumpkin Bundt Tort cu glazură de dovleac, Pumpkin Bundt Cake și Pumpkin Bundt Cake.

Instrucțiuni

1
Într-un bol, cremă unt și zaharuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Coliere Cu Bomboane, Monede De Ciocolată Acoperite Cu Folie, Suzete Sau BomboaneColiere Cu Bomboane, Monede De Ciocolată Acoperite Cu Folie, Suzete Sau Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Până La 2 Lingurițe De Condiment Pentru Plăcintă De Dovleac1-1/2 Până La 2 Lingurițe De Condiment Pentru Plăcintă De Dovleac
2
Adaugam ouale pe rand, batand bine dupa fiecare. Se bate dovleacul; amesteca bine. Adăugați treptat amestecul de copt până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
DovleacDovleac
Fiesta Ranch Dip MixFiesta Ranch Dip Mix
3
Se toarnă într-o bucată de 10 inci unsă și făinată. tigaie cu tub canelat.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet Amestec De Tort Galben Cu Conținut Redus De Grăsimi (dimensiune Obișnuită)1 Pachet Amestec De Tort Galben Cu Conținut Redus De Grăsimi (dimensiune Obișnuită)
4
Coaceți la 350° timp de 55-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tavă pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Prăjitură Galben Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (dimensiune Obișnuită)Amestec De Prăjitură Galben Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (dimensiune Obișnuită)
Carton RezistentCarton Rezistent
Bake®Bake®
1 Pachet Amestec De Tort Galben Cu Conținut Redus De Grăsimi (dimensiune Obișnuită)1 Pachet Amestec De Tort Galben Cu Conținut Redus De Grăsimi (dimensiune Obișnuită)
5
Combinați ingredientele pentru glazură; se stropesc peste prajitura racita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Bundt Cake funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista