Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Bundt cu ciocolată glazurată. Această rețetă servește 16. O porție conține 356 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, ouă, pudră de espresso instant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Bundt cu ciocolată glazurată-dovleac, Tort Bundt Cu Banane Glazurate Cu Ciocolată, și Tort Bundt cu ciocolată glazurată cu portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pulverizați o tigaie Bundt cu spray de ulei de gătit. Într-un castron mare, combinați făina de patiserie, făina universală, zahărul granulat, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă 1 cană de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Patiserie
Zahăr Granulat
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Bol
3
Într-un blender, rotiți cacao și curmale cu 2/3 cană de apă clocotită până se omogenizează. Vârtej în zară, ouă, ulei și vanilie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Vanilie
Pudră De Cacao
Date
Apă
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Puneți ciocolată dulce-amăruie într-un vas mic de sticlă și cuptorul cu microunde la foc mare timp de 10 secunde. Se amestecă și se repetă până se topește. Se amestecă 1/2 din amestecul de curmale în amestecul de făină. Se amestecă ciocolata topită, apoi amestecul de curmale rămas și, în final, chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amară
Chipsuri De Ciocolată
Ciocolata
Făină Pentru Toate Scopurile
Date
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 40 de minute. Se răcește tortul 15 minute, apoi se scoate ușor din tigaie și se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
6
Într-o cratiță mică la foc mediu, topiți untul, pudra de espresso și restul de 1/4 cană de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Zahăr Brun
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Adăugați smântână și fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
8
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul pudră până se omogenizează. Se amestecă bourbonul și se lasă să se răcească. Când glazura și tortul sunt ambele la temperatura camerei, stropiți glazura peste tort.