Tort Bundt Cu Ciocolată Glazurată

Tort Bundt Cu Ciocolată Glazurată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Bundt cu ciocolată glazurată. Această rețetă servește 16. O porție conține 356 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, ouă, pudră de espresso instant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Bundt cu ciocolată glazurată-dovleac, Tort Bundt Cu Banane Glazurate Cu Ciocolată, și Tort Bundt cu ciocolată glazurată cu portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pulverizați o tigaie Bundt cu spray de ulei de gătit. Într-un castron mare, combinați făina de patiserie, făina universală, zahărul granulat, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă 1 cană de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PatiserieFăină De Patiserie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
BolBol
3
Într-un blender, rotiți cacao și curmale cu 2/3 cană de apă clocotită până se omogenizează. Vârtej în zară, ouă, ulei și vanilie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
DateDate
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Puneți ciocolată dulce-amăruie într-un vas mic de sticlă și cuptorul cu microunde la foc mare timp de 10 secunde. Se amestecă și se repetă până se topește. Se amestecă 1/2 din amestecul de curmale în amestecul de făină. Se amestecă ciocolata topită, apoi amestecul de curmale rămas și, în final, chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amarăCiocolată Dulce-amară
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
CiocolataCiocolata
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 40 de minute. Se răcește tortul 15 minute, apoi se scoate ușor din tigaie și se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Într-o cratiță mică la foc mediu, topiți untul, pudra de espresso și restul de 1/4 cană de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați smântână și fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
8
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul pudră până se omogenizează. Se amestecă bourbonul și se lasă să se răcească. Când glazura și tortul sunt ambele la temperatura camerei, stropiți glazura peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista