Ton la grătar cu salată de cireșe-roșii și Bulghur cu ierburi

Ton la grătar cu salată de cireșe-roșii și Bulghur cu ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tonul la grătar cu salată de cireșe-roșii și bulghur cu ierburi. O porție conține 401 calorii, 45g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $6.74 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, piper, scallions și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Ton la grătar cu salată de cireșe-roșii și Bulghur cu ierburi, Ton La Grătar Cu Salsa De Roșii Cherry, și Salată de ton, anghinare și roșii Cherry pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateNormal
Gata În38 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista