Ton Delicios

Ton Delicios
Reteta ton delicios se poate face în aproximativ 35 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 456 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită ton, smântână, tăiței de ou și ulei vegetal. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sănătos Și Delicios: Burgeri De Ton Dijon, Caserolă Delicioasă Cu Tăiței De Ton-Ciuperci, și Sănătos Și Delicios: Burgeri De Ton Dijon.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați tăiței de ou și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De OuTaitei De Ou
3
Într-o tigaie mare la foc mediu, prăjiți ceapa în ulei până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se amestecă în supă de ton și ciuperci. Se amestecă smântâna și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
SmântânăSmântână
TonTon
5
Se amestecă împreună fidea de ou gătită și sosul și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De Ou GătităFidea De Ou Gătită
SosSos

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz

Pinot Noir, Merlot și vinul rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Banca Sonoma Coast Pinot Noir cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Banc Sonoma Coasta Pinot Noir
Banc Sonoma Coasta Pinot Noir
Slabă, vibrantă și încântătoare. Provenit în principal din Sangiacomo Amaral Ranch Vineyard în Coasta Sonoma AVA. Acesta este un vin cu o structură slabă, elegantă și aciditate vibrantă, care amintește de Burgundy.It completează sosurile bogate, carnea prăjită și iubește să fie asociată cu păsările de curte.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista