Tom Yum-supă thailandeză fierbinte și acră

Tom Yum-supă thailandeză fierbinte și acră
Rețeta Tom Yum - supa fierbinte și acră Thailandeză ar putea satisface pofta ta asiatică în aproximativ 47 minute. O porție conține 111 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o supă ieftină pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, usturoi, sos de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supă caldă și acră, Supă thailandeză fierbinte și acră, și Supă de pui fierbinte și acră Thailandeză.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateMediu
Gata În47 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista