Tofu Hummus

Tofu Hummus
Dacă doriți să adăugați mai multe middl Est rețete pentru repertoriul dvs., tofu Hummus ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 126 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Allrecipes are 36 de fani. Mergeți la magazin și ridicați tofu de mătase, unt de arahide cremos, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Forme de Tofu cu Hummus, Hp-tofu afumat și hummus Buddha Bowl, și Curățați Consumul De Roșii Uscate La Soare Și Hummus De Măsline (Pizza Hummus).

Instrucțiuni

1
Așezați tofu, suc de lămâie, unt de arahide, ulei de măsline, usturoi și fasole garbanzo într-un blender sau robot de bucătărie. Se amestecă până când amestecul este neted. Se răcește până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
Unt De ArahideUnt De Arahide
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Hummus. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ferrari Perle. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Ferrari Perle
Ferrari Perle
Galben-pai cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și note de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Revista